Kristers Oplevelser : Krister på jagt med en storinvestor

Jagt1

Jagt2

Selvom denne historie er relativt ny (fra 2010), så er den et eksempel på en “klassisk” Krister-historie: Krister har én eneste replik, og hele handlingen bygger op til den: “Ruineret, meget tyk skytte gemte ren i ur”. Vi skal bruge:

  • En ren
  • Et ur (som noget kan gemmes i, ergo et stort ur som fx et bornholmerur)
  • En stærkt overvægtig bevæbnet person, der er gået konkurs.

I begyndelsen var alle Krister-historier skåret over denne læst: Én replik og en handling der byggede op til den. Konceptet om, at i dette univers dikteres handlingen af replikkerne snarere end omvendt som i gængs litteratur, blev således født her.

Senere har vi (idémand, tegner og medforfatter Kristian Thougård Pedersen og undertegnede) så udfordret og udvidet denne model, så Krister har flere replikker, så historierne er længere, og så der ind i mellem går meta i den og værket forholder sig til sig selv. Eksempler følger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *