Optakt til GOTO Aarhus 2014

johan avatarSidste år deltog jeg for første gang til en større udvikler-konference. Der er her tale om GOTO Aarhus, som jeg var med til, som en del af deres Crew. Det var en rigtig succesfuld uge, men i år regner jeg med at få endnu mere ud af den. I år deltager jeg som blogger og kan derved være med til en endnu større del af konferencen.

“Større del af konferencen” er måske så meget sagt. GOTO har i år valgt at køre konferencen ned til en 2 dage lang konference fordelt på 4 spor. Dette er valgt for at gøre det mere nærværende, for at få et stærkt program, og for at flere folk kan deltage under hele konferencen. Sammen med et bredt fokus (4 ‘konferencer’ under et tag), skal GOTO Aarhus 2014 nok blive interessant.

Som nævnt er der 4 spor: What is Never Ending, What is Now, What is New, What is Next. Det er fire interessante spor, så på den måde er det ret ærgeligt at de ligger oven i hinanden. Personligt er jeg nok (indholdsmæssigt i hvertfald) størst tilhænger af “What is New” og “What is Next”.

På sporet med alt det nye er der præsentationer omhandlende Swift – Apple’s nye programmeringssprog – samt det store Buzz-word ‘Cloud’, hvor vi hører om både “Scaling Pinterest” og en hel eftermiddag med NetflixOSS.

Det mere nutidige kan findes på “What is Now”-sporet. Her ser jeg personligt frem til, at høre Kyle Simpson (@getify) snakke om “New Linting Rules” i JavaScript. Stoyan Stefanov er også at finde på programmet, hvor han vil snakke om “JS Patterns”. Sporet er bredt og dækker også over en præsentation – som der virker til at være både teknisk og dybdegående – om ‘Timing’ og hurtige responstider, samt fokus på det andet store Buzz-word ‘Big-data’ med “Deep Dive into the Big Data Landscape”.

Jeg ser frem til endnu engang at blive overvældet af informationer og ideer, som jeg kan bruge til både studie og egne projekter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *