Det GOTO; tid

Så er det lige op over. GOTO; konferencen i Aarhus starter den 29. (Du kan nå at være med endnu, tilmelding her [GOTO; tilmelding]) I år er konferencen over to dage og er tæt pakket med gode talere og spændende emner [GOTO; program her].

Selv kommer jeg mest til at følge People & Process sporet. Glæder mig specielt til mandag eftermiddag med [A retake on the Agile Manifesto]. Jeg har selv arbejdet meget med at få principperne bag agile til at fungere. Der kommer et blog om det inden GOTO; og der kommer en opfølgning efter konferencen.

Men der er masse af andet at høre om, specielt [What is a Reactive Application] lyder som et nyt take på en af mine gamle kæpheste, om at indbygge fejltolerance i ens kode.

Hvis man er på big data vognen er der også masse af indslag i enterprise sportet.

Og til sidste vil jeg nævn [Programming In Time – Live Coding for Creative Performances] som jeg glæder mig rigtigt meget til at se. Jeg elsker altid at se hvordan kreative mennesker kan angribe et område med en ny og spændende tilgang. Og noget der gør det, at tage til GOTO; til en god ide. Selv om man måske ikke har fået et værktøj til det man arbejder med i dagligdagen, er man blevet rystet i hovedet, og kan være inspireret til at tænke nye tanker, om det man går og laver på rygmarven. Så jeg kan kun anbefale at man trækker stikket ud to dage, kikker op, og tager til GOTO; så kommer man tilbage med fornyet energi.

Jeg vil skrive et par blog post fra konferencen, men du kan også følge mig på [Twitter] hvor jeg ville kommer med små kommentarer undervejs.

Ses vi den 29.?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *