Kender du en internetpioner?

Sidste år afholdt Internet Week Denmark en prisuddeling for at hædre danskere eller folk, der bor i Danmark, for at være pionerer indenfor brug eller udbredelse af internettet. Og hvad vil det egentlig sige at være pioner? Ifølge ordbogen er det pioner, (af fr. pionnier, måske variant af peonier ‘fodsoldat’, via oldfr. peon fra senlat. pedo, af lat. pes ‘fod’), person, som er eller har været foregangsmand inden for et bestemt område.

Vi gør det igen i år, altså uddeler tre priser; een for teknologiske landvindinger, een for applikationer lavet til internettet og een for udbredelse af internettet til brug for bæredygtighed, demokrati, diversitet eller medborgelighed.

4ad36875f8b10bf64dd8e579124f05031d7cc055_internet_pioneer_award

Her er den fine side der fortæller om prisenOg her kan du nominere din kandidat.

Vær søde at nominere nogen, gerne nogle lidt anderledes fodsoldater 🙂 Det gør det sværere og sjovere for juryen at vælge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *